portal informasi 2022

Patriarhul Daniel - Patriarhul Daniel S A Vaccinat Impotriva Covid Sigur Ne Am Vaccinat Gata / De modul în care ne comportăm față de ei în timpul.

Patriarhul Daniel - Patriarhul Daniel S A Vaccinat Impotriva Covid Sigur Ne Am Vaccinat Gata / De modul în care ne comportăm față de ei în timpul.
Patriarhul Daniel - Patriarhul Daniel S A Vaccinat Impotriva Covid Sigur Ne Am Vaccinat Gata / De modul în care ne comportăm față de ei în timpul.

23.10.2021 · patriarhul daniel iese cu o poziție categorică despre vaccin și pandemie. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf.

Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte
Bvbrrxnhplb4rm from playtech.ro
Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. În zi de sărbătoarea îps daniel face apel către credincioşi pentru respectarea măsurilor impuse de autorităţile competente şi îi îndeamnă să se vaccineze. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. 27.10.2021 · patriarhul daniel, mesaj pentru credicioşi.

27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf.

Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. În documentul transmis membrilor sfântului sinod, patriarhul daniel a criticat că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a bisericii ortodoxe. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. „epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 23.10.2021 · patriarhul daniel iese cu o poziție categorică despre vaccin și pandemie. Acesta cere credincioşilor să respecte cu …

23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, prefericitul daniel, a transmis, vineri, un mesaj pelerinilor care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou şi sfântului cuvios ioan iacob de la neamţ. În documentul transmis membrilor sfântului sinod, patriarhul daniel a criticat că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a bisericii ortodoxe. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități.

23.10.2021 · patriarhul daniel iese cu o poziție categorică despre vaccin și pandemie. Patriarhul Daniel 12 Ani Patriarhat 3 Basilica Ro
Patriarhul Daniel 12 Ani Patriarhat 3 Basilica Ro from basilica.ro
În zi de sărbătoarea îps daniel face apel către credincioşi pentru respectarea măsurilor impuse de autorităţile competente şi îi îndeamnă să se vaccineze. Acesta cere credincioşilor să respecte cu … Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. 27.10.2021 · patriarhul daniel, mesaj pentru credicioşi. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, preafericitul daniel, a transmis, vineri, la pelerinajul din bucureşti, organizat de sfântul cuvios dimitrie cel nou şi sfântul cuvios ioan iacob de la neamţ, un mesaj către credincioşi, de a respecta „cu stricteţe" sfatul medicilor şi măsurile sanitare. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale.

23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, prefericitul daniel, a transmis, vineri, un mesaj pelerinilor care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou şi sfântului cuvios ioan iacob de la neamţ.

23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, prefericitul daniel, a transmis, vineri, un mesaj pelerinilor care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou şi sfântului cuvios ioan iacob de la neamţ. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. În documentul transmis membrilor sfântului sinod, patriarhul daniel a criticat că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a bisericii ortodoxe. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. Acesta cere credincioşilor să respecte cu … La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, preafericitul daniel, a transmis, vineri, la pelerinajul din bucureşti, organizat de sfântul cuvios dimitrie cel nou şi sfântul cuvios ioan iacob de la neamţ, un mesaj către credincioşi, de a respecta „cu stricteţe" sfatul medicilor şi măsurile sanitare.

Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri.

22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. Nu Se Mai Satură De Bani Patriarhul Daniel A Pus Liturghia Pe Spotify
Nu Se Mai Satură De Bani Patriarhul Daniel A Pus Liturghia Pe Spotify from www.timesnewroman.ro
27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. În documentul transmis membrilor sfântului sinod, patriarhul daniel a criticat că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a bisericii ortodoxe.

De modul în care ne comportăm față de ei în timpul.

31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. 27.10.2021 · patriarhul daniel, mesaj pentru credicioşi. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. În zi de sărbătoarea îps daniel face apel către credincioşi pentru respectarea măsurilor impuse de autorităţile competente şi îi îndeamnă să se vaccineze. 23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, prefericitul daniel, a transmis, vineri, un mesaj pelerinilor care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou şi sfântului cuvios ioan iacob de la neamţ. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. „epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale.

Patriarhul Daniel - Patriarhul Daniel S A Vaccinat Impotriva Covid Sigur Ne Am Vaccinat Gata / De modul în care ne comportăm față de ei în timpul.. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. „epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit.

Advertisement

Iklan Sidebar